Αξιόπιστες Επισκευές, Ποικιλία Αξεσουάρ – Gadget και Πληθώρα Ανταλλακτικών, όλα είναι...εδώ!

Το E-Matrix από το 2009 στο χώρο της τεχνολογίας σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας παραμένοντας παράλληλα συνεπές στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ζωντανή απόδειξη του υψηλού δείκτη εμπιστοσύνης σας αποτελούν οι πάνω από 100.000 εγγεγραμμένοι πελάτες του e-matrix.gr και οι πάνω από 80.000 συσκευές που έχουν επισκευαστεί από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας στα πρότυπα πιστοποιημένα επισκευαστικά μας κέντρα σε Χαλάνδρι και Γέρακα.

Έως 6 Άτοκες Δόσεις

Με την υπηρεσία πληρωμής με έως 6 Άτοκες Δόσεις, μπορείτε πιο εύκολα είτε να επισκευάσετε την αγαπημένη σας συσκευή, είτε να διαλέξετε ανάμεσα από την πληθώρα Αξεσουάρ - Gadget και Ανταλλακτικών που διαθέτουμε! Δείτε την πολιτική εδώ.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ (Δείτε τις τιμές εδώ)

Με τη δυνατότητα άμεσης επαφής που έχετε με τους τεχνικούς μας σχετικά με τα προβλήματα που διαπιστώνονται στις συσκευές σας καθώς και για τις ενέργειες επισκευής τους, το E-Matrix έχει κερδίσει την προτίμησή σας. Στα καταστήματα μας πραγματοποιούνται αξιόπιστες Επισκευές Κινητών, Επισκευές Υπολογιστών, Επισκευές Tablet, Επισκευές Παιχνιδομηχανών και διαφόρων άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με την υψηλή τεχνογνωσία και την τεράστια εμπειρία που διαθέτει επισκευάζει όλα τα προβλήματα των αγαπημένων σας συσκευών και πιο συγκεκριμένα:

aΣπασμένες Οθόνες

aΠροβλήματα Υγρασίας

aΒλάβες Μητρικής Πλακέτας

aΒλάβες Τροφοδοσίας

aΠροβλήματα Λογισμικού

Και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα παρουσιαστεί!

Οnline Ενημέρωση Κατάστασης Επισκευής

Το E-Matrix σας δίνει τη δυνατότητα της online παρακολούθησης των σταδίων επισκευής της συσκευής σας, από τη διάγνωση μέχρι και την ολοκλήρωση της. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο πεδίο «Ανίχνευση κατάστασης της επισκευής σας» στην αρχική σελίδα.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ & GADGETS

Στο E-Matrix θα βρείτε ΟΛΑ τα Αξεσουάρ &Gadgets που χρειάζεστε για το αγαπημένο σας Smartphone / Tablet / PC, όπως:

aΘήκες Κινητών &Tablet

aTempered Glass & Μεμβράνες Προστασίας με ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση

aPowerBanks

aΑκουστικά

aΠροτζέκτορες

aΜπαταρίες Κινητών

aUsb stick

aBluetooth Ηχεία

aΚαλώδια Φόρτισης

aΚαλώδια Hdmi/ Usb/Ethernet

aΠληκτρολόγια

aΠληθώρα αξεσουάρ Αυτοκινήτου & είδη Σπιτιού !!!

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Γνωστό πανελλαδικά για την εξαιρετική ποιότητα και πληθώρα των ανταλλακτικών που διαθέτει, το E-Matrix προσφέρει ευρεία γκάμα εξαρτημάτων για τις συσκευές σας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μεγαλύτερος όγκοςLCDΟθονών υπόκεινται σε εκτενή τεχνικό έλεγχο από το αντίστοιχο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας. Επιπλέον στο on-line κατάστημα χονδρικής προσφέρονται ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα.

Ενδεικτικά στα καταστήματα E-Matrix θα βρείτε:

aΟθόνες - LCD

aΚαλωδιοταινίες -Digitizer

aΤσιπάκια IC

aΘύρες Φόρτισης

aΕπαφές

aΠλακέτες

aΑκουστικά

aΚεραίες

Και άλλα πάρα πολλά........

Ζήστε την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία στα καταστήματα E-Matrix σε Χαλάνδρι και Γέρακα.!Ε-Μatrix Stores
Σχέση Τιμής και Ποιότητας
Καλές αγορές!