Τρόποι Πληρωμής - Ασφάλεια Συναλλαγών

Νέα υπηρεσία έως 6 Άτοκων Δόσεων για… εύκολες αγορές!

Το E-Matrix σας προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής με έως 6 Άτοκες Δόσεις, είτε επισκευάζοντας την αγαπημένη σας συσκευή στα πιστοποιημένα επισκευαστικά μας κέντρα, είτε αγοράζοντας ανάμεσα από την πληθώρα Αξεσουάρ -Gadget και Ανταλλακτικών που διαθέτουμε!

Οι πληρωμές με έως 6 Άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και μόνο κατά την παρουσία σας στα φυσικά καταστήματα E-Matrix.

Πολιτική άτοκων δόσεων:

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας έως 50€

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας 50€ έως 100€

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας 100€ έως 200€

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας 200€ και άνω

 

Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, βεβαιωθείτε ότι η σύμβαση με την τράπεζά σας υποστηρίζει αγορά με άτοκες δόσεις. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ωφεληθείτε της προσφοράς άτοκων δόσεων.

 

Τρόποι Πληρωμών:

Αναλυτικά:

1. Αντικαταβολή

Για πληρωμή με αντικαταβόλή η επιβάρυνση είναι 1€.

2α. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμέΑσνο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2β. Masterpass

Το Masterpass είναι μία υπηρεσία ψηφιακού πορτοφολιού της Mastercard για αγορές στο διαδίκτυο με ασφάλεια, ευκολία και άνεση. Μέσω του Masterpass οι πληροφορίες πληρωμής και αποστολής αποθηκεύονται σε μία κεντρική και ασφαλή τοποθεσία. Με το Masterpass μπορείτε να διενεργήσετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας με λίγα μόνο κλικ και να πληρώνετε πολύ πιο γρήγορα.

3. Paypal

Η πληρωμή πραγματοποιείται στο site της PayPal.comώστε να είναι 100% ασφαλής. Εφόσον χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την PayPal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η εξόφληση γίνεται ως εξής: Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στοemail contact@e-matrix.gr και η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα. Στην περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί από την συνεργαζόμενη τράπεζα (AlphaBank), η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Σημειώνεται ότι τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα.

Στοιχεία λογαριασμού:
*ALPHA BANK: Χ. ΣΤΑΘΗΣ - Κ. ΓΚΟΥΜΑΣ O.E
* Αριθμός Λογαριασμού: 340002320001420

*IBAN: GR4801403400340002320001420

5. Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Μαρούσι!

Κεντρικό κατάστημα

Πόλη: Αθήνα

Περιοχή: Χαλάνδρι

Οδός: Αγίας Παρασκευής 118

Τ.Κ: 15234

 

Υποκατάστημα

Πόλη: Αθήνα

Περιοχή: Γέρακας

Οδός: Λεωφόρος Μαραθώνος 105

Τ.Κ: 15344