Αξιόπιστες Επισκευές, Ποικιλία Αξεσουάρ – Gadget και Πληθώρα Ανταλλακτικών, όλα είναι …εδώ!

Το E-Matrix επί 8 συναπτά έτη στο χώρο της τεχνολογίας σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραμένοντας παράλληλα συνεπές στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ζωντανή απόδειξη του υψηλού δείκτη εμπιστοσύνης σας αποτελούν οι 80.000 εγγεγραμμένοι πελάτες του e-matrix.gr και οι πάνω από 60.000 συσκευές που έχουν επισκευαστεί από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας στα πρότυπα πιστοποιημένα επισκευαστικά μας κέντρα σε Χαλάνδρι , Γέρακα και Μαρούσι.

Νέα υπηρεσία έως 6 Άτοκων Δόσεων

Με τη νέα υπηρεσία πληρωμής με έως 6 Άτοκες Δόσεις, μπορείτε πιο εύκολα είτε να επισκευάσετε την αγαπημένη σας συσκευή, είτε να διαλέξετε ανάμεσα από την πληθώρα Αξεσουάρ - Gadget και Ανταλλακτικών που διαθέτουμε! Δείτε εδώ την πολιτική.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ (Δείτε εδώ τις τιμές)

Με τη δυνατότητα άμεσης επαφής που έχετε με τους τεχνικούς μας σχετικά με τα προβλήματα που διαπιστώνονται στις συσκευές σας καθώς και για τις ενέργειες επισκευής τους, τοE-Matrixέχει κερδίσει την προτίμησή σας. Στα καταστήματα μας πραγματοποιούνται αξιόπιστες Επισκευές Κινητών, Επισκευές Υπολογιστών, ΕπισκευέςTablet, Επισκευές Παιχνιδομηχανών και διαφόρων άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.

Νέα Οnline Ενημέρωση Κατάστασης Επισκευής

Το E-Matrix σας δίνει τη δυνατότητα της online παρακολούθησης των σταδίων επισκευής της συσκευής σας, από τη διάγνωση μέχρι και την ολοκλήρωση της. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο πεδίο «Ανίχνευση κατάστασης της επισκευής σας» στην αρχική σελίδα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με την υψηλή τεχνογνωσία και την τεράστια εμπειρία που διαθέτει επισκευάζει όλα τα προβλήματα των αγαπημένων σας συσκευών και πιο συγκεκριμένα: 

aΣπασμένες Οθόνες 

aΠροβλήματα Υγρασίας 

aΒλάβες Μητρικής Πλακέτας

aΒλάβες Τροφοδοσίας 

aΠροβλήματα Λογισμικού 

Και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα παρουσιαστεί!


ΑΞΕΣΟΥΑΡ & GADGETS

Στο E-Matrix θα βρείτε ΟΛΑ τα Αξεσουάρ &Gadgets που χρειάζεστε για το αγαπημένο σας Smartphone / Tablet / PC, όπως:

aΘήκες Κινητών &Tablet

aTempered Glass & Μεμβράνες Προστασίας με ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση

aPowerBanks 

aΑκουστικά

aΠροτζέκτορες

aΜπαταρίες Κινητών

aUsb stick

aBluetooth Ηχεία

aΚαλώδια Φόρτισης 

aΚαλώδια Hdmi/ Usb/Ethernet

aΠληκτρολόγια

aΠληθώρα αξεσουάρ Αυτοκινήτου & είδη Σπιτιού !!!


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Γνωστό πανελλαδικά για την εξαιρετική ποιότητα και πληθώρα των ανταλλακτικών που διαθέτει, το E-Matrix προσφέρει ευρεία γκάμα εξαρτημάτων για τις συσκευές σας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μεγαλύτερος όγκοςLCDΟθονών υπόκεινται σε εκτενή τεχνικό έλεγχο από το αντίστοιχο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας. Επιπλέον στο on-line κατάστημα χονδρικής προσφέρονται ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα.

Ενδεικτικά στα καταστήματαE-Matrixθα βρείτε:

aΟθόνες - LCD

aΚαλωδιοταινίες -Digitizer

aΤσιπάκια IC 

aΘύρες Φόρτισης

aΕπαφές

aΠλακέτες

aΑκουστικά

aΚεραίες

 Και άλλα πάρα πολλά........


Ζήστε την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία στα καταστήματα E-Matrix σε Χαλάνδρι , Γέρακα και Μαρούσι.!Ε-Μatrix.gr:
Χαμηλές τιμές, υψηλή ποιότητα
Καλές αγορές!