Τρόποι Πληρωμής

Νέα υπηρεσία έως 6 Άτοκων Δόσεων για… εύκολες αγορές!

Το E-Matrix σας προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής με έως 6 Άτοκες Δόσεις, είτε επισκευάζοντας την αγαπημένη σας συσκευή στα πιστοποιημένα επισκευαστικά μας κέντρα, είτε αγοράζοντας ανάμεσα από την πληθώρα Αξεσουάρ -Gadget και Ανταλλακτικών που διαθέτουμε!

Οι πληρωμές με έως 6 Άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και μόνο κατά την παρουσία σας στα φυσικά καταστήματα E-Matrix.

Πολιτική άτοκων δόσεων:

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας έως 50€

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας 50€ έως 100€

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας 100€ έως 200€

Έως Άτοκες Δόσεις για αγορές ή service αξίας 200€ και άνω

 

Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, βεβαιωθείτε ότι η σύμβαση με την τράπεζά σας υποστηρίζει αγορά με άτοκες δόσεις. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ωφεληθείτε της προσφοράς άτοκων δόσεων.

 

Τρόποι Πληρωμών:

Αναλυτικά:

1. Αντικαταβολή

Για πληρωμή με αντικαταβόλή η επιβάρυνση είναι 1€.

2. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την παραλαβή της παραγγελίας είναι να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας! Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 215-5050600 & 211-4093749.

Ασφάλεια συναλλαγών: Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας τοe-matrix.grχρησιμοποιεί ασφάλεια SSL(SecureSocketsLayer). Το πρωτόκολλο SSLαποκρυπτογραφεί τα ευαίσθητα δεδομένα της συναλλαγής. Για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας το κατάστημα δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί στον server της τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών.

3. Paypal

Η πληρωμή πραγματοποιείται στο site της PayPal.comώστε να είναι 100% ασφαλής. Εφόσον χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την PayPal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η εξόφληση γίνεται ως εξής: Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στοemail contact@e-matrix.gr και η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα. Στην περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί από την συνεργαζόμενη τράπεζα (AlphaBank), η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Σημειώνεται ότι τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα.

Στοιχεία λογαριασμού:
*ALPHA BANK: Χ. ΣΤΑΘΗΣ - Κ. ΓΚΟΥΜΑΣ O.E
* Αριθμός Λογαριασμού: 340002320001420

*IBAN: GR4801403400340002320001420

5. Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Μαρούσι!

Κεντρικό κατάστημα

Πόλη: Αθήνα

Περιοχή: Χαλάνδρι

Οδός: Αγίας Παρασκευής 118

Τ.Κ: 15234

 

Υποκατάστημα

Πόλη: Αθήνα

Περιοχή: Γέρακας

Οδός: Λεωφόρος Μαραθώνος 105

Τ.Κ: 15344

 

Υποκατάστημα

Πόλη: Αθήνα

Περιοχή: Μαρούσι

Οδός: Διονύσου 16

Τ.Κ: 15124